ibe_banner

Nzọụkwụ inye ike n'ime igwe na-agbado ọkụ ugboro ugboro n'oge ịgbado ọkụ?

Usoro ịgbado ọkụ n'ime igwe ịgbado ọkụ na-agbado ugboro ugboro gụnyere ọtụtụ usoro dị oke mkpa iji hụ na njikọta dị mma na nke ọma n'etiti ihe igwe.Edemede a na-enyocha usoro ntinye ọkụ na-etinye aka na usoro ịgbado ọkụ, na-akọwapụta mkpa ha na ntinye aka n'inweta welds dị elu.

Ọ BỤRỤ na inverter ntụpọ welder

  1. Nkwadebe tupu Weld:Tupu ịmalite usoro ịgbado ọkụ, ọ dị mkpa iji hụ na a na-edozi ihe ndị a na-arụ ọrụ nke ọma ma kwekọọ na nkwụnye ịgbado ọkụ.Ndozi a na-eme ka o doo anya na nleba anya weld dabara n'ụzọ ziri ezi yana na kọntaktị na ibe ya.
  2. Ndokwa Electrode na njigide:Eletrọd na-arụ ọrụ dị mkpa n'iwepụta ihe ịgbado ọkụ ugbu a na mpempe akwụkwọ.Ndokwa nke ọma na njigide nke electrodes na-eme ka nrụgide na-agbanwe agbanwe na kọntaktị eletrik n'oge usoro ịgbado ọkụ.
  3. Kọntaktị Electrode na Ngwa nke Ike:Ozugbo electrodes nọ n'ọnọdụ, a na-arụ ọrụ ọkụ ọkụ, na-ebute usoro ịgbado ọkụ ugbu a.N'otu oge ahụ, a na-etinye ike a na-achịkwa site na electrodes iji hụ na kọntaktị kwesịrị ekwesị n'etiti workpieces.
  4. Ngwa Weld ugbu a:A na-achịkwa ịgbado ọkụ ugbu a nke ọma ma tinye ya n'ọrụ maka oge a kapịrị ọnụ, dịka ọnụọgụ ịgbado ọkụ siri kpebisie ike.Nke a dị ugbu a na-ebute okpomọkụ na interface ịgbado ọkụ, na-eme ka agbaze na mpaghara na-esote na ngwakọta nke workpieces.
  5. Ọgbọ ọkụ na Ngwakọta ihe:Ka ịgbado ọkụ ugbu a aga site workpieces, okpomọkụ na-eme na amụma, na-akpata ha localized agbaze.Ihe a wụrụ awụ na-etolite weld nugget, nke na-eme ka ọ dị ike ịmepụta njikọ siri ike mgbe ọ dị jụụ.
  6. Oge Weld na iwu ugbu a:Ogologo oge nke ngwa ịgbado ọkụ dị ugbu a dị oke egwu iji nweta ogo weld chọrọ.Nhazi nke ọma nke usoro ihe dị ugbu a na nke oge na-eme ka a mata na e guzobere weld nugget na-enweghị ikpo ọkụ dị ukwuu ma ọ bụ ezughị ezu fusion.
  7. Njụjụ mgbe Weld gasịrị:Mgbe ịgbado ọkụ ugbu a agbanyụrụ, workpieces na-ekwe ka ajụkwa ndammana ma ọ bụ site n'usoro jụrụ oyi na-achịkwa.Oge nju oyi a dị mkpa iji mee ka weld nugget sie ike ma gbochie mgbagha.
  8. Mwepụta Electrode na Mwepụ Arụ Ọrụ:Ozugbo weld ahụ gbasiri ike, a na-ahapụ ndị electrodes, a pụkwara iwepụ ihe ndị na-arụ ọrụ welded na ntinye.

Nzọụkwụ ike na-enye n'ime igwe ịgbado ọkụ na-agbado ugboro ugboro bụ usoro nke omume ejiri nlezianya hazie nke na-enye aka na njikọta nke ihe igwe na-aga nke ọma.Site na ntinye electrode na clamping na ngwa ịgbado ọkụ na-achịkwa ugbu a yana nju oyi mgbe ọ bụla, nzọụkwụ ọ bụla dị mkpa iji nweta welds dị elu na nke na-adịgide adịgide.Site n'ịgbaso usoro ndị a nke ọma, ndị na-emepụta nwere ike hụ na nsonaazụ ịgbado ọkụ na-agbanwe agbanwe na nke a pụrụ ịdabere na ya, na-emezu ihe achọrọ nke ngwa ụlọ ọrụ dị iche iche.


Oge nzipu: Ọgọst-21-2023