ʻaoʻao_banner

Introduction to welding, pre-pressure, and hold time in medium-frequency inverter spot welding machines

Medium-frequency inverter spot welding machines hilinaʻi i nā electrodes i hana pono ʻia e hoʻokō i nā welds kūpono a hilinaʻi.He kuleana koʻikoʻi ke ʻano electrode i ka hoʻokumu ʻana i ka pilina maikaʻi loa me nā mea hana a me ka hōʻoia ʻana i ka hāʻawi ʻana i ka wela.Kūkākūkā kēia ʻatikala i ke kaʻina hana o ka hana ʻana i nā electrodes maʻamau i hoʻohana ʻia i nā mīkini wiliwili wahi inverter waena.

IF inverter wahi welder

  1. Electrode Material Koho: Ma mua o ka hana ʻana i nā electrodes, he mea nui e koho i ka mea electrode kūpono e pili ana i nā koi wili kūikawā.ʻO nā mea electrode maʻamau he keleawe, chromium-copper, a me zirconium-copper alloys.Loaʻa kēia mau mea i ka conductivity uila maikaʻi loa, conductivity thermal, a me ke kūpaʻa ʻaʻahu, e kūpono ana iā lākou no nā noi wili kiʻekiʻe.
  2. Hoʻolālā Electrode: ʻO ka hoʻolālā o nā electrodes e pili ana i ka noi welding a me ke ʻano o nā mea hana.Pono ke ʻano electrode e ʻae i ka alignment kūpono, ka wahi pili pono, a me ka hoʻoili wela maikaʻi.ʻO nā hoʻolālā electrode maʻamau e pili ana i nā electrodes flat, nā electrodes ʻano dome, a me nā electrodes cylindrical.Hoʻopili ʻia ke koho ʻana o ka hoʻolālā electrode e nā mea e like me ka mānoanoa mea, hoʻonohonoho hui, a me ka maikaʻi weld i makemake ʻia.
  3. Ke Kaʻina Hana Electrode: ʻO ke kaʻina hana hoʻoheheʻe electrode e pili ana i kekahi mau ʻanuʻu e hoʻokō i ke ʻano a me nā ana i makemake ʻia.Eia ka papa kuhikuhi nui o ke kaʻina hana electrode:

    a.ʻOki: E hoʻomaka ma ka ʻoki ʻana i ka mea electrode i ka lōʻihi i makemake ʻia me ka hoʻohana ʻana i kahi mea ʻoki kūpono a i ʻole mīkini.E hōʻoia i nā ʻoki pololei a maʻemaʻe e mālama pono i ke ʻano electrode hope loa.

    b.Hoʻohuoi: E hoʻohana i nā mea hana hoʻoheheʻe kūikawā a i ʻole nā ​​​​mekini e hana i ka mea electrode i ke ʻano i makemake ʻia.Hiki i kēia ke pili i ka piko, wili, wili, a i ʻole nā ​​hana mīkini.E hahai i nā kikoʻī a me nā ana e pono ai no ka hoʻolālā electrode kikoʻī.

    c.Hoʻopau: Ma hope o ka hana ʻana, e hana i nā kaʻina hana hoʻopau pono e hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili electrode.Hiki i kēia ke komo i ka polishing, deburring, a i ʻole ka uhi ʻana i ka electrode e hoʻonui ai i kona lōʻihi a me ka conductivity.

    d.Hoʻokomo Electrode: Ke hana ʻia a hoʻopau ʻia nā electrodes, e hoʻokomo paʻa iā lākou i loko o nā mea paʻa electrode a i ʻole nā ​​lima o ka mīkini wiliwili wahi inverter medium-frequency.E hōʻoia i ka alignment kūpono a me ka paʻa paʻa e mālama i ka paʻa o ka electrode i ka wā o ke kaʻina hana.

ʻO ka hana ʻana i nā electrodes maʻamau no nā mīkini wiliwili wahi inverter medium-frequency kahi hana koʻikoʻi i ka loaʻa ʻana o nā welds kūpono a hilinaʻi.Ma ke koho ʻana i nā mea electrode kūpono, ka hoʻolālā ʻana i nā electrodes e pili ana i nā koi welding, a me ka hahai ʻana i nā kaʻina hana kūpono, hiki i nā mea hana ke hōʻoia i ka hoʻopili maikaʻi ʻana, ka hoʻoili wela, a me ka maikaʻi weld.ʻO ka nānā ʻana i nā kikoʻī a me ka pololei i ka hoʻoheheʻe ʻana i ka electrode e hāʻawi i ka hana holoʻokoʻa a me ka lōʻihi o nā mea hana welding.


Ka manawa hoʻouna: Iune-28-2023