ʻaoʻao_banner

Noʻonoʻo no ka hoʻohana ʻana i nā Electrodes i nā mīkini wiliwili kikoʻī ʻokoʻa ʻokoʻa.

He kuleana koʻikoʻi nā Electrodes i ka hana a me ka maikaʻi o ka wiliwili wahi i nā mīkini wiliwili wahi inverter medium-frequency.ʻO ke koho kūpono a me ka hoʻohana ʻana i nā electrodes he mea nui ia no ka hoʻokō ʻana i nā welds kūpaʻa a hilinaʻi.Ke ʻimi nei kēia ʻatikala i ka noʻonoʻo ʻana i ka hoʻohana ʻana a me nā hana maikaʻi loa no nā electrodes i nā mīkini wiliwili wahi inverter medium-frequency.

IF inverter wahi welder

  1. Koho Electrode: ʻO ke koho ʻana o nā electrodes e pili ana i nā ʻano like ʻole, me ke ʻano o ka mea i welded ʻia, nā koi kaʻina hana welding, a me ka maikaʻi weld i makemake ʻia.ʻO nā ʻano electrodes maʻamau i hoʻohana ʻia i nā mīkini wiliwili wahi inverter inverter me:
  • Copper Electrodes: Hoʻohana nui ʻia nā electrodes keleawe ma muli o kā lākou conductivity thermal maikaʻi loa a me ke kūpaʻa ʻana i nā wela kiʻekiʻe.Ua kūpono lākou no ka nui o nā noi a hiki ke hāʻawi i nā hopena wili paʻa a paʻa.
  • ʻO Chromium Zirconium Copper (CrZrCu) Electrodes: Hāʻawi nā electrodes CrZrCu i hoʻonui i ka lōʻihi a me ke kūpaʻa ʻana i ka ʻaʻahu a me ka ʻinoʻino, e hoʻolilo iā lākou i mea kūpono no ke koi ʻana i nā kūlana wili a me nā noi e pili ana i nā kila ikaika kiʻekiʻe.
  • Nā Electrodes Refractory: Hoʻohana ʻia nā electrodes refractory, e like me ka molybdenum a i ʻole tungsten, no nā noi kūikawā e pono ai ke kū'ē i ka wela wela a me ka conductivity uila kiʻekiʻe.
  1. Electrode Maintenance: He mea koʻikoʻi ka mālama pono ʻana i nā electrodes e hōʻoia i kā lākou hana maikaʻi loa a me ka lōʻihi.E noʻonoʻo i kēia mau hana mālama:
  • Nānā maʻamau: E nānā i nā electrodes no nā hōʻailona o ka ʻaʻahu, pōʻino, a i ʻole deformation.E hoʻololi i nā electrodes e hōʻike ana i ka lole nui a i ʻole ka pōʻino e mālama i ka maikaʻi o ka weld.
  • Hoʻomaʻemaʻe: E mālama i nā electrodes maʻemaʻe a me ka ʻole o nā ʻōpala, lepo, a i ʻole nā ​​​​mea haumia e hiki ke hoʻopilikia i kā lākou hana.E hoʻohana i nā ʻano hoʻomaʻemaʻe kūpono a pale aku i nā mea abrasive hiki ke ʻoki a hōʻino paha i ka ʻili electrode.
  • Kaʻaʻahu ʻana a i ʻole ka wili ʻana: E ʻaʻahu i kēlā me kēia manawa a wili paha i ka ʻili electrode e wehe i nā mea i kūkulu ʻia, ka hoʻoneʻe ʻana, a i ʻole nā ​​kikoʻī.Kōkua kēia kaʻina hana i ka mālama ʻana i kahi ʻili electrode maʻemaʻe a paʻa no ka hoʻopili pono ʻana a hilinaʻi.
  • Electrode Cooling: E ​​hōʻoia i ka hoʻoluʻu electrode kūpono i ka wā o ke kaʻina hana kuʻi ʻana e pale i ka hoʻoulu ʻana o ka wela nui, hiki ke alakaʻi i ka hoʻohaʻahaʻa electrode.E noʻonoʻo i ka hoʻohana ʻana i nā electrodes i hoʻoluʻu wai a i ʻole ka hoʻokō ʻana i nā hana hoʻomaha no ka mālama ʻana i nā mahana hana maikaʻi loa.
  1. Nā Manaʻo Hoʻohana Electrode: No ka hoʻonui ʻana i ka hana electrode a hoʻokō i nā welds kiʻekiʻe, e noʻonoʻo i nā manaʻo hoʻohana aʻe:
  • Electrode Force: E hoʻohana i ka ikaika electrode kūpono e pili ana i ka mānoanoa mea a me nā koi wili.ʻAʻole lawa ka ikaika hiki ke hopena i ka fusion kūpono ʻole, ʻoiai ka ikaika nui hiki ke hoʻopili i ka electrode a i ʻole deformation.
  • Electrode Alignment: E hōʻoia i ka alignment kūpono o nā electrodes e mālama i ka pilina paʻa a me ke kahe o kēia manawa i ka wā o ke kaʻina hana.Hiki i ka misalignment ke alakaʻi i nā welds like ʻole a i ʻole ka pōʻino electrode.
  • Welding Parameters: E hoʻonohonoho i nā palena welding, e like me ka welding current, time, a me ka pre-pressure, e like me nā waiwai waiwai a me ka maikaʻi weld i makemake ʻia.E hahai i nā alakaʻi alakaʻi a hana i nā welds hoʻāʻo e hoʻomaikaʻi i nā ʻāpana no nā noi kikoʻī.
  • Hoʻololi Electrode: E nānā mau i ka lole electrode a hoʻololi iā lākou inā pono e mālama i ka hana kūlike a me ka maikaʻi weld.E hoʻololi i nā electrodes ʻelua i ka manawa like e hōʻoia i ka ʻaʻahu kaulike a me ke ola electrode maikaʻi loa.

ʻO ke koho electrode kūpono, ka mālama ʻana, a me ka hoʻohana ʻana he mea koʻikoʻi ia no ka loaʻa ʻana o nā welds wahi kiʻekiʻe i nā mīkini wiliwili wahi inverter medium-frequency.Ma ka noʻonoʻo ʻana i nā mea, nā koi welding, a me nā hiʻohiʻona electrode, hiki i nā mea hana ke koho i nā electrodes kūpono a hoʻokō i nā hana mālama pono.ʻO ka mālama ʻana i nā noʻonoʻo pono o ka hoʻohana ʻana i ka electrode, e like me ka noi ikaika, alignment, a me ka optimization parameter, e hōʻoia i nā welds kūpaʻa a hilinaʻi.Ma ka hahai ʻana i kēia mau alakaʻi, hiki i nā mea hana ke hoʻonui i ka hana a me ka maikaʻi o nā mīkini wiliwili wahi inverter medium-frequency a hana i nā huahana welded kiʻekiʻe.


Ka manawa hoʻouna: Iune-30-2023