ibe_banner

Njirimara nke Electrodes n'ime igwe mgbado ọkụ aluminom Rod butt

Electrodes bụ ihe dị mkpa na arụ ọrụ nke igwe na-agbado ọkụ nke aluminom mkpanaka butt.Ihe ndị a pụrụ iche na-ahụ maka ịmepụta arc eletrik na itinye okpomọkụ na nrụgide dị mkpa iji jikọta mkpanaka aluminum nke ọma.N'isiokwu a, anyị ga-enyocha n'ime àgwà pụrụ iche nke electrodes eji na aluminum mkpara butt ịgbado ọkụ igwe.

Igwe ịgbado ọkụ butt

1. Ihe mejupụtara

Electrodes maka aluminom mkpara butt igwe ịgbado ọkụ na-emekarị ka ihe ndị nwere ike idi elu okpomọkụ na iguzogide eyi.Ihe ndị a na-ejikarị eletrọd gụnyere ọla kọpa, ọla kọpa alloys, na tungsten.A na-ahọrọ ọla kọpa na alloys ya maka ezigbo ọkụ ọkụ ha, ebe a na-eji tungsten kpọrọ ihe maka ebe mgbaze ya dị elu.

2. Ogologo oge na ogologo ndụ

Ịdị ogologo na ịdịte aka nke electrodes bụ àgwà dị oke mkpa.A na-edobe ihe ndị a na oke okpomọkụ na nrụgide n'oge usoro ịgbado ọkụ.Iji hụ na ndụ ọrụ dị ogologo, ekwesịrị ịmepụta na imepụta electrodes ka ọ nagide ọnọdụ ndị a siri ike na-enweghị mmebi ngwa ngwa.

3. Kọntaktị na-agbanwe agbanwe

Ịgbado ọkụ dị irè na-adabere na kọntaktị na-agbanwe agbanwe n'etiti electrodes na aluminom mkpanaka na-ejikọta.Emebere electrodes iji nọgide na-enwe mmekọrịta a pụrụ ịdabere na ya na mkpanaka mkpanaka, na-eme ka arc eletrik kwụsie ike na ọbụna nkesa okpomọkụ.Mmekọrịta a na-agbanwe agbanwe na-enye aka n'ịdị mma na ike nke weld na-esi na ya pụta.

4. Usoro nhazi

Electrodes na-enwekarị usoro nhazi iji mee ka ọ dị mfe idobe mkpanaka aluminom.Ndozi kwesịrị ekwesị dị mkpa maka ịnweta welds siri ike na ntụkwasị obi.Usoro ndị a na-enyere aka hụ na a na-ahazi mkpanaka ndị ahụ nke ọma tupu ịgbado ọkụ amalite.

5. Usoro jụrụ oyi

Iji gbochie ikpo oke ọkụ na oke iyi oke, ọtụtụ igwe eletrọd na-agbado ọkụ aluminom nwere sistemu jụrụ oyi.Sistemu ndị a na-ekesa coolant, ọ na-abụkarị mmiri, site na electrodes iji wepụ okpomọkụ a na-emepụta n'oge usoro ịgbado ọkụ.Usoro a jụrụ oyi na-enyere aka idobe iguzosi ike n'ezi ihe electrode na ogologo ndụ ya.

6. Electrode Face Design

Nhazi nke ihu electrode bụ akụkụ dị oke egwu.Ọ na-ekpebi ọdịdị na nha nke mpaghara kọntaktị na mkpanaka aluminom.Nhazi ihu nwere ike ịdị iche dabere na ngwa ịgbado ọkụ a kapịrị ọnụ.Ụdị ihu igwe eletrọd a na-ahụkarị gụnyere ihe dị larịị, concave na convex, nke ọ bụla dabara n'ihe achọrọ ịgbado ọkụ dị iche iche.

7. Nlekọta nlekọta

Ndozi nke ọma nke electrodes dị mkpa iji hụ na ịdị mma ịgbado ọkụ na-agbanwe agbanwe.Nlekọta nwere ike ịgụnye nyocha oge niile maka uwe, nhicha, na nnọchi mgbe ọ dị mkpa.Idokwa ọnọdụ ihu electrode na usoro nhazi dị oke mkpa maka ịrụ ọrụ kacha mma.

8. Ndakọrịta na Welding Ugbu a

Electrodes ga-adabarịrị na ịgbado ọkụ ugbu a eji na igwe.Ihe elektrọn na imewe kwesịrị ikwado conductivity eletrik nke ọma iji hụ na arc kwụsiri ike na kpo oku otu nke mkpanaka aluminom.

Na mmechi, electrodes bụ ihe dị mkpa na igwe ịgbado ọkụ nke aluminom, na njirimara ha na-emetụta ịdịmma na arụmọrụ nke usoro ịgbado ọkụ.Ngwa ndị a pụrụ iche ga-egosipụta ịdịte aka, kọntaktị na-agbanwe agbanwe, atụmatụ nhazi, yana sistemu jụrụ oyi nke ọma iji gboo ihe ndị chọrọ ịgbado mkpara aluminom.Ịghọta na njikarịcha njirimara nke electrodes bụ ihe dị mkpa maka ịnweta welds siri ike na nke a pụrụ ịdabere na ya na ngwa ụlọ ọrụ dị iche iche.


Oge nzipu: Sep-07-2023