itulau_fanua

Aisea e le mautu ai le taimi nei i le taimi o le uelo o le IF masini uelo?

O le a matou feagai ma nisi o faʻafitauli pe a faʻaogaina le masini uʻamea iF.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaogaina o le faʻagasologa e mafua mai i le le mautu o le taimi nei.O le a le mafuaaga o le faafitauli?Tatou faalogo i le faatonu.

AFAI inverter spot welder

O mea e mu ma pa e pei o le suauu, fafie ma fagu okesene e le tatau ona faaputu i luga o le nofoaga uelo, ma o le suauu lubricating e tatau ona tui masani i totonu o le suauʻu atomizer.

O le ta'amilosaga pu'upu'u po'o le le lelei o feso'ota'iga o le uaea fa'atonutonu, manifinifi, umi pe leaga feso'ota'iga o le uaea uelo ma le uaea fa'avae;O le mea faʻapipiʻi i totonu o le uelo e leʻo faʻafesoʻotaʻi lelei pe faʻaleagaina le vaega, ma o le taimi nei ma le voltage e le fetaui lelei.

Afai o le eletise o se mea e faʻaaogaina, e tatau ona faʻapipiʻi masani i se faila pe suia i se eletise fou.E tatau ona tu'u le pa'u mumu i totonu o le sone moli o meafaigaluega uelo, ma e le faatagaina tagata e ulufale i le taimi o le uelo.I le taumalulu, o le vevela i totonu e le tatau ona maualalo tele.


Taimi meli: Tes-27-2023