ibe_banner

Nkọwa miri emi nke usoro ịgbado ọkụ dị ugbu a n'igwe mgbado ọkụ na-agbanwe agbanwe ugboro ugboro.

Usoro ịgbado ọkụ dị ugbu a na-arụ ọrụ dị oke mkpa na usoro ịgbado ọkụ nke igwe igwe ịgbado ọkụ na-agbanwe agbanwe ugboro ugboro.Ọ na-anọchi anya mgbanwe nke ịgbado ọkụ ugbu a ka oge na-enwe mmetụta dị ukwuu na àgwà na àgwà nke weld pụta.Isiokwu a na-enye nkọwa zuru ezu nke ịgbado ọkụ ugbu a usoro na ọkara ugboro inverter ntụpọ ịgbado ọkụ igwe.

Ọ BỤRỤ na inverter ntụpọ welder

  1. Ramp-Up dị ugbu a: Usoro ịgbado ọkụ ugbu a na-amalite site na usoro mgbago elu, ebe ịgbado ọkụ ugbu a ji nwayọọ nwayọọ na-abawanye site na efu gaa na uru a kara aka.Usoro a na-enye ohere maka ịmepụta kọntaktị eletrik kwụsiri ike n'etiti electrodes na workpieces.Enwere ike ịhazi oge mgbago elu na ọnụego dabere na ihe, oke, na paramita ịgbado ọkụ achọrọ.Nkwalite dị ugbu a na-achịkwa ma dịkwa mma na-enyere aka n'ịbelata nfesa na imezu nhazi weld nugget na-agbanwe agbanwe.
  2. Ịgbado ọkụ ugbu a Pulse: N'ịgbaso mgbago dị ugbu a, ịgbado ọkụ ugbu a na-abanye n'usoro usu.N'oge a na-adọ, a mgbe nile ugbu a na-etinye maka a kpọmkwem oge, mara dị ka ịgbado ọkụ oge.Usu ịgbado ọkụ dị ugbu a na-ebute okpomọkụ na ebe kọntaktị, na-eme ka agbaze mpaghara na nke na-esote siri ike na-etolite nugget weld.Ogologo oge ịgbado ọkụ ugbu a usu kpebisiri ike site ihe ndị dị ka ihe onwunwe ụdị, ọkpụrụkpụ, na chọrọ weld àgwà.Ijikwa oge pulse kwesịrị ekwesị na-eme ka ntinye ọkụ zuru oke ma na-ezere ikpo ọkụ ma ọ bụ ikpo ọkụ nke workpieces.
  3. Ọdịda Dị ugbu a: Mgbe welding dị ugbu a gachara, nke ugbu a na-eji nwayọọ nwayọọ na-emebi ma ọ bụ na-agbada azụ na efu.Nke a na-adọ dị mkpa maka achịkwa solidification na jụrụ nke weld nugget.Enwere ike gbanwee ọnụego ire ere ugbu a iji kwalite ọnụego jụrụ oyi ma gbochie oke ọkụ na mpaghara gbara ya gburugburu, na-ebelata mgbagwoju anya na ichekwa ihe onwunwe.
  4. Post-Pulse Ugbu a: Na ụfọdụ ịgbado ọkụ ngwa, a post-pulse ugbu a na-etinyere mgbe ịgbado ọkụ ugbu usu na tupu zuru ezu ire ere nke ugbu a.Ugbu a post-pulse na-enyere aka n'imezi weld nugget na imeziwanye ihe eji arụ ọrụ ya site n'ịkwalite mgbasa ozi steeti siri ike na nchacha ọka.The duration na ịdị ukwuu nke post-pulse ugbu a nwere ike gbanwee dabere na kpọmkwem ịgbado ọkụ chọrọ.

Ịghọta ịgbado ọkụ ugbu a usoro na ọkara ugboro inverter ntụpọ ịgbado ọkụ igwe dị oké mkpa maka ọbọ elu-edu na a pụrụ ịdabere na welds.Mkpokọta a na-achịkwa, ịgbado ọkụ ugbu a, ire ere ugbu a, na ike iji post-pulse ugbu a na-enye aka na usoro ịgbado ọkụ n'ozuzu ya, na-eme ka ntinye ọkụ kwesịrị ekwesị, ịkwado na oyi.Site na-ebuli ịgbado ọkụ ugbu a usoro dabere na ihe onwunwe, ọkpụrụkpụ, na chọrọ weld àgwà, emepụta nwere ike nweta agbanwe agbanwe na-eju afọ arụpụta na ha ntụpọ ịgbado ọkụ ngwa.


Oge nzipu: Mee-24-2023