12.6
банер-02
12.6.1

МАШИНА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ ТОЧНО

МАШИНА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ ТОЧНО

 • MFDC точка заварувач
 • Заварувач на место за празнење на кондензатор
 • Заварувач на навртки
 • Автоматска машина за заварување на место

МАШИНА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ ЗАДНИК

МАШИНА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ ЗАДНИК

 • Заварувач со блиц задник

  Заварувач со блиц задник

 • Отпорен заварувач со задник

  Отпорен заварувач со задник

 • Прецизен заварувач со задник

  Прецизен заварувач со задник

 • Автоматска машина за заварување со задник

  Автоматска машина за заварување со задник

логото

За компанијата

Suzhou Agera Automation Equipment Co., Ltd.

е професионално претпријатие за истражување и развој на опрема за отпорност за заварување и автоматизација,
„Професионално, префинетост, специјализација и новина“
компанија во провинцијата Џиангсу.

Научи повеќе

ВИДЕА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ

ВИДЕА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ

 • Работна станица за заварување со автоматска проекција на навртки

  Работна станица за заварување со автоматска проекција на навртки

 • Автоматска машина за заварување на место

  Автоматска машина за заварување на место

 • Интегрирана работна станица за заварување со автоматско проекција со термоформирачко тропање на вратата

  Интегрирана работна станица за заварување со автоматско проекција со термоформирачко тропање на вратата

 • Работна станица за автоматско проекционо заварување

  Работна станица за автоматско проекционо заварување