12.6
baner-02
12.6.1

MAKINË SALDIMI NË POKË

MAKINË SALDIMI NË POKË

 • MFDC Spot Saldator
 • Saldator në vend të shkarkimit të kondensatorit
 • Saldator me pika arrë
 • Makinë automatike të saldimit në vend

MAKINË SALDIMI ME PRISHTE

MAKINË SALDIMI ME PRISHTE

 • Saldator Flash prapanicë

  Saldator Flash prapanicë

 • Saldator me prapanicë rezistente

  Saldator me prapanicë rezistente

 • Saldator me prapanicë precize

  Saldator me prapanicë precize

 • Makinë automatike për saldim të prapanicës

  Makinë automatike për saldim të prapanicës

logo

Rreth Kompanisë

Suzhou Agera Automation Equipment Co., Ltd.

Është një ndërmarrje profesionale R&D e pajisjeve të saldimit dhe automatizimit me rezistencë,
“Profesionale, përsosje, specializim dhe risi”
kompani në provincën Jiangsu.

Mëso më shumë

VIDEO SALDIMI

VIDEO SALDIMI

 • Stacioni i punës së saldimit me projeksion automatik të dadove

  Stacioni i punës së saldimit me projeksion automatik të dadove

 • Makinë automatike të saldimit në vend

  Makinë automatike të saldimit në vend

 • Stacion pune saldimi me projeksion automatik me trokitje dere termoformuese të integruar

  Stacion pune saldimi me projeksion automatik me trokitje dere termoformuese të integruar

 • Stacioni i punës me saldim me projeksion automatik

  Stacioni i punës me saldim me projeksion automatik