itulau_fanua

Faiga e 'alofia ai le sausau i masini uelo va'ava'a

I le faagasologa o le ueloina o masini uelo vaeluagalemu, o le tele o tagata uelo e oo i le sapalai i le taimi o le taotoga.E tusa ai ma se tusitusiga mai fafo, pe a ui atu se au tele i se alalaupapa puʻupuʻu, o le a ova le alalaupapa ma pa, ma iʻu ai i le sausau.

AFAI inverter spot welder

O lona malosi e faʻaputuina i le va o le 100-150 i matou aʻo leʻi pa le pa, ma o lenei malosi paʻu e lafoina ai matāua uʻamea uʻamea i itu uma, e masani ona maua ai ni paʻu tetele e pipii i luga o le mea faigaluega ma e faigata ona aveese, e oʻo lava i le faʻaleagaina o le lamolemole o le eleele. le mea faigaluega.

Lapataiga e aloese ai mai le sausau:

1. Faʻalogo lelei i le faʻamamāina o le masini uʻamea aʻo leʻi faia ma pe a maeʻa galuega i aso uma, ma faʻamama le laulau faigaluega ma mea faʻapipiʻi pe a uma taʻaloga taʻitasi.

2. I le faagasologa o le uelo, e tatau ona gauai atu i le muaʻi utaina, ma faʻateleina le faʻavevelaina o le taimi nei e mafai ona faʻaaogaina e faʻagesegese ai le saoasaoa o le vevela.

3. O le tufatufaina le tutusa o le mamafa i luga o le faʻafesoʻotaʻi i le va o le masini uelo ma le mea faʻapipiʻi e taʻitaʻia ai le maualuga maualuga i le lotoifale, e mafua ai le vave faʻafefeteina ma le faʻafefe o le mea faʻapipiʻi.


Taimi meli: Tes-23-2023